Εκλογές ΕνΔΕ 2018

Επιστολή

Ιωάννη Γραμματικού, Πρωτοδίκη

Υποψήφιου για την Εξελεγκτική Επιτροπή

στις Αρχαιρεσίες της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

της 13ης και 20ης Μαΐου 2018.

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

 Αποφάσισα να συμμετάσχω, ως υποψήφιος για την Εξελεγκτική Επιτροπή με την ομάδα του Προέδρου Εφετών Χρήστου Κατσιάνη στις Αρχαιρεσίες της ΕνΔΕ της 13ης και 20ης Μαΐου 2018. Με την συμμετοχή μου αυτή θέλω να συνεισφέρω και εγώ με τη σειρά μου, δίπλα στους δοκιμασμένους και επιτυχημένους Χαράλαμπο Μαυρίδη, Εφέτη, Ευάγγελο Κασαλιά, Εισαγγελέα Εφετών, Χρήστο Παπαδήμα, Πρωτοδίκη  και Σταματίνα Γκαρά – Δημουλέα, Ειρηνοδίκη, αλλά και στα νέα μέλη, με μεγάλη διάθεση και ζήλο για τα κοινά, δηλαδή στους Εφέτες Αθηνών Δημήτριο Τράγκα, Απόστολο Ζαβιτσάνο και Γεράσιμο Βρυώνη, στον κοινό αγώνα της ομάδας, για μια δικαιοσύνη πραγματικά ανεξάρτητη για τον πολίτη και τους λειτουργούς της. Κυρίως όμως για μια Δικαιοσύνη που θα μας δημιουργεί υπερηφάνεια για την ορθή, έγκαιρη και αποτελεσματική απονομή της.

Με την παράκληση προς όλες και όλους σας, αφού διαβάσετε με προσοχή το πρόγραμμα μας, να αποφασίσετε για το ποιοί θέλετε να σας εκπροσωπήσουν.

Γιατί τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά και επιβάλλουν για την επίλυση τους, όχι μόνο σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αλλά κυρίως σθένος και αποφασιστικότητα συνδυασμένα με αυτοσυγκράτηση και σύνεση.

Οι κύριοι άμεσοι στόχοι μας είναι:

·         Η προστασία των Συναδέλφων μας από άδικες ή αυστηρές διώξεις, καθώς και αβάσιμες αναφορές.

·         Το ξεπάγωμα των μισθολογικών μας ωριμάνσεων.

·         Η επαναφορά της συμμετοχής των Δικαστικών Λειτουργών στις αρχαιρεσίες των Σωματείων.

Να είστε σίγουροι πως δε θα διαψεύσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Με τιμή

Ιωάννης Γραμματικός

Πρωτοδίκης

Login

Who's online

We have 8 guests and no members online